Články
Nové brambory do Zembagu nepatří!
Nezapomeňte, nové brambory nejsou určeny ke skladování, a to ani ke skladování v Zembagu! Tyto brambory nemají vyvinutou slupku a jsou díky tomu velmi náchylné k plísním a hnilobám. Kmínová silice je navíc poškozuje. Podle zákona musí být jako "nové" a "rané" označeny. Zembagu patří výhradně pozdní brambory.

Proč byste neměli jíst zelené brambory? Nebezpečí se ukrývá v každém kousku.
Možná jste slyšeli o tom, že zelené brambory nejsou dobré pro naše zdraví. Ale proč tomu tak je? Jaká je pravda o zelených bramborách? V našem článku se dozvíte více o látkách, které se v zelených bramborách vytvářejí a jak tyto látky působí na naše tělo. Řeknem si, proč není dobré jen odříznout klíček a zbytek brambory použít.

Průvodce světem brambor: Od původu až do kuchyně
Brambory jsou jednou z nejoblíbenějších plodin na světě a můžete je použít k přípravě různých jídel, jako jsou smažené lupínky, gratinované brambory, bramborová kaše a mnoho dalších. Dozvíte se o různých druzích brambor, jak je skladovat, jak je připravovat a máme pro vás inspiraci do vaší kuchyně.

Vyberte ten nejlepší motiv pro novou kolekci


Návrh nového obalu
Pomůžete nám vybrat nový obal pro Zembag?