Články

Proč byste neměli jíst zelené brambory? Nebezpečí se ukrývá v každém kousku.
Možná jste slyšeli o tom, že zelené brambory nejsou dobré pro naše zdraví. Ale proč tomu tak je? Jaká je pravda o zelených bramborách? V našem článku se dozvíte více o látkách, které se v zelených bramborách vytvářejí a jak tyto látky působí na naše tělo. Řeknem si, proč není dobré jen odříznout klíček a zbytek brambory použít.

Průvodce světem brambor: Od původu až do kuchyně
Brambory jsou jednou z nejoblíbenějších plodin na světě a můžete je použít k přípravě různých jídel, jako jsou smažené lupínky, gratinované brambory, bramborová kaše a mnoho dalších. Dozvíte se o různých druzích brambor, jak je skladovat, jak je připravovat a máme pro vás inspiraci do vaší kuchyně.

Vyberte ten nejlepší motiv pro novou kolekci
Máme pro vás skvělé novinky! Připravujeme Zembag pytle v nových barvách. 

Protože si chceme být jisti, že vám přinášíme přesně to, co chcete, potřebujeme znát váš názor. Jaké barevné provedení Zembag pytlů byste nejraději uvítali ve vaší domácnosti?
Prohlédněte si jednotlivé barvy a hlasujte v anketě, která se vám líbí nejvíc. Tu vítěznou pak můžete již brzy očekávat v prodeji.

Návrh nového obalu
Pomůžete nám vybrat nový obal pro Zembag?