Články
Zapečené brambory k nedělnímu obědu
Kde se vzala, tu se vzala, BRAMBORA! Vařené brambory, zapečené brambory nebo oblíbenou bramborovou kaši známe jako své boty. Málokdo ví, že cesta brambor do zapékací misky, do hrnce a vůbec na náš stůl nebyla jednoduchá.
Nové brambory do Zembagu nepatří!
Nezapomeňte, nové brambory nejsou určeny ke skladování, a to ani ke skladování v Zembagu! Tyto brambory nemají vyvinutou slupku a jsou díky tomu velmi náchylné k plísním a hnilobám. Kmínová silice je navíc poškozuje. Podle zákona musí být jako "nové" a "rané" označeny. Do Zembagu patří výhradně pozdní brambory.
Proč byste neměli jíst zelené brambory? Nebezpečí se ukrývá v každém kousku.
Možná jste slyšeli o tom, že zelené brambory nejsou dobré pro naše zdraví. Ale proč tomu tak je? Jaká je pravda o zelených bramborách? V našem článku se dozvíte více o látkách, které se v zelených bramborách vytvářejí a jak tyto látky působí na naše tělo. Řekneme si, proč není dobré jen odříznout klíček a zbytek brambory použít.
Průvodce světem brambor: Od původu až do kuchyně
Brambory jsou jednou z nejoblíbenějších plodin na světě a můžete je použít k přípravě různých jídel, jako jsou smažené lupínky, gratinované brambory, bramborová kaše a mnoho dalších. Dozvíte se o různých druzích brambor, jak je skladovat, jak je připravovat a máme pro vás inspiraci do vaší kuchyně.
Vyberte ten nejlepší motiv pro novou kolekci
Návrh nového obalu
Pomůžete nám vybrat nový obal pro Zembag?